PM 09.05.2017
Hilde Louise Asbjørnsen leder Heddaprisutdelingen

Hilde Louise Asbjørnsen blir årets konferansier når Heddaprisen deles ut på Oslo Nye Teater søndag 18. juni. Årets prisutdeling er den 20. i rekken og ledsages i jubileumsåret av den splitter nye teaterfestivalen Heddadagene.

Portrett av Hilde Louise Asbjørnsen
Hilde Louise Asbjørnsen

Norsk teater- og orkesterforening (NTO) og Oslo Nye Teater har gleden av å invitere alle teaterinteresserte til utdelingen av Heddaprisene på Oslo Nye Teaters hovedscene søndag 18. juni. Konferansier for årets prisutdeling er jazzsanger, låtskriver, kabaretartist og skuespiller Hilde Louise Asbjørnsen, som for tiden høster stående ovasjoner i rollen som Konferansieren i Oslo Nye Teaters oppsetning av musikalen Cabaret.

– Det er en stor ære å skulle lede utdelingen av årets Heddapriser, spesielt i forbindelse med at Heddadagene arrangeres for første gang, sier Hilde Louise Ambjørnsen. 

– Scenekunst i alle former er blitt en «myk trafikant» i underholdningsbildet. Derfor er det viktig at Heddaprisen, som de andre fagprisene i vår bransje, både feires og hedres med glitter på toppen. Velkommen til fest!

Heddaprisen er en av Norges mest prestisjefulle teaterpriser og deles årlig ut for fremragende prestasjoner innen norsk scenekunst. Teatersjef Kim Bjarke på Oslo Nye Teater gleder seg:

– Vi ser virkelig fram til å feire norsk teater på vår hovedscene, sier han.

Nominasjonene kunngjøres på en presselansering på Oslo Nye Teater torsdag 1. juni kl. 11.00.

For mer informasjon, følg med på våre nye nettsider Heddaprisen.no, eller kontakt NTO:
Marianne Dyrnes Vallat
Tlf. 980 46 777
marianne(a)nto.no

Publisert: 09.05.2017 Oppdatert: 09.05.2017

Relaterte artikler