Mitt publikum

Medlemsmøte 13. april - NTO’s lokaler, Oslo

Revisoren, Nationaltheatret (foto: Dag Jenssen)

Mitt publikum

Fra publikumsinnsikt til publikumsutvikling


Medlemsmøte 13. april kl. 11.00 - 14.30 - NTO’s lokaler, Oslo


Å arbeide med publikumsutvikling innebærer å arbeide med langsiktig relasjonsbygging. Relasjonsbygging skjer i møte med det kunstneriske programmet og repertoaret, med analoge og digitale sosiale møteplasser og gjennom ulike formidlingsaktiviteter.

God relasjonsbygging forutsetter publikumsinnsikt. Og publikumsinnsikt forutsetter en eller annen form for innsamling av publikumsdata. Det kan gjøres gjennom publikumsundersøkelser, eller det kan gjøres gjennom CRM-systemer, for eksempel gjennom billettsystemer.

Målet med dette prosjektet som vi har kalt MITT PUBLIKUM er i første omgang å kartlegge kunnskapsbehovet blant NTO-medlemmene, for deretter å se nærmere på hvordan vi kan møte disse behovene og generere innsikt til nytte for hele feltet. 

Som et første trinn i denne prosessen inviterer til NTO, i samarbeid med Norsk publikumsutvikling, til et medlemsmøte i Oslo den 13. april. Møtet legges delvis opp som en workshop, og vi oppfordrer alle til å diskutere spørsmålene under på forhand, på tvers av fagavdelinger:

  • Hvorfor vil vi vite mer om publikum?­

  • Hva vil vi vite om vårt publikum?

  • Hva vil vi bruke informasjonen til?

LAST NED PROGRAMMET HER.

Publisert: 12.04.2015 Oppdatert: 13.04.2015