Kommunikasjonsseminar på Nordland Teater

Tilbakemeldingene på NTOs nettverksseminar for kommunikasjonsmedarbeidere i mars 2018 viste at ønsket om å treffes for å diskutere faglige problemstillinger både jevnlig og hyppig er stort. I samarbeid med Nordland Teater inviterer vi derfor alle som jobber med kommunikasjon på våre institusjoner til et dagsseminar 11. februar 2019 under Vinterfestivalen.

I samarbeid med Nordland Teater, som i flere år har samlet markedsmedarbeidere ved turnéteatrene til seminar i forbindelse med Vinterlysfestivalen, har vi gleden av å utvide denne tradisjonen og invitere kommunikasjonsmedarbeidere fra både musikk- og scenekunstinstitusjonene til et dagsseminar under Vinterlysfestivalen 2019.

Tid: Mandag 11. februar fra kl. 9.30 - med påfølgende middag og kveldsforestilling («Fuglane»)
Sted: Nordland Teater, Mo i Rana

 

Pris: Seminaret med lunsj, middag og forestillinger er gratis. Overnatting bekostes av deltakerne selv.

Hotell: Nordland Teater holder av hotellrom fra søndag 10. til tirsdag 12. februar på Scandic Meyergården Hotell til kr. 885,- pr. rom pr. døgn. Fortløpende reservasjon direkte til markedssjef Petter Eide Walseth ved Nordland Teater, peter@nordlandteater.no.

Fly: Både SAS og Norwegian flyr daglig til Mo i Rana. Det anbefales å være tidlig ute med å bestille fly, da disse fort blir fullbookede i den aktuelle perioden.

Vi kommer tilbake med mer informasjon og påmeldingsskjema. 

Nettverkssamling under Heddadagene

Vi tar også sikte på å samle kommunikasjonsmedarbeiderne under Heddadagene som i 2019 finner sted fra tirsdag 11. til tirsdag 18. juni i Oslo. Heddaprisutdelingen finner sted søndag 16. juni på Det Norske Teatret. Vi kommer tilbake med informasjon om dette senere.

Publisert: 03.01.2019 Oppdatert: 03.01.2019

Relaterte artikler