Studietur 2017

Fra tid til annen arrangerer Norsk orkesterlederforum (NOLF) studiereise til utlandet for sine medlemmer. Våren 2017 går reisen til Berlin og Leipzig i Tyskland.

Gewandhaus zu Leipzig (foto: René Jungnickel)

Torsdag 11. mai til lørdag 13. mai 2017 arrangerer Norsk orkesterlederforum studiereise til Tyskland for sine medlemmer. Interessen for reisen har vært stor.

Sted: Berlin og Leipzig, Tyskland

Tid: 11. mai - 13. mai 2017

 

Foreløpig program


Torsdag ettermiddag blir det med møte med Rolf Bolwin, leder for arbeidsgiverforeningen Deutscher Bühnenverein, som vil fortelle om tilstanden for tyske orkestre og kulturpolitiske forhold. Dagen avsluttes med middag og besøk i Deutsche Oper hvor forsamlingen vil se «Der fliegende Holländer».

Fredag går turen til Leipzig, hvor forumet vil møte representanter for Gewandhaus Leipzig. På kvelden blir det konsert med Gewandhauskapellmeister Andris Nelsons.

Lørdag starter med ordinært NOLF-møte og årsmøte. På ettermiddagsprogrammet står Kantate-konsert (Bach) med Gewandhausorchester i Thomaskirche, og på kvelden går «Tryllefløyten» med Gewandhausorchester i Oper Leipzig av stabelen.

Nærmere informasjon og påmelding kommer senere.  

Publisert: 21.12.2016 Oppdatert: 02.02.2017